Kategorier
Kulturkoll

Sommarlov med Kulturkollo #utekväll

Lotta

Jag hade tänkt lägga ut en fin bild från en härlig sommarkväll med vin och bok. Men det regnar. Så min utekväll igår blev en innekväll, som så många andra kvällar den här sommaren. Inte för att det gör något. Utomhusvistelser är tämligen överskattade.

Just nu ska jag precis börja läsa The Secret Life and Curious Death of Miss Jean Milne av Andrew Nicoll. Jag älskade hans Den gode borgmästaren  som fick oförtjänt lite uppmärksamhet när den kom ut 2010 (Telegram förlag). Till och med jag glömde bort honom eftersom det varit så tyst. Men nu råkade jag se att han är aktuell med en ny bok och det sa bara klick så fanns den i min läsplatta…

#sommarlovmedkulturkollo

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

2 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #utekväll”

You missed two others in between. Sadly both crashed and burned in the UK and they were not picked up in Sweden but they are still available on Amazon and via kindle.
I hope you enjoy this one.
Best wishes
Andrew Nicoll

Stängt för kommentering.