Kategorier
Romankoll

Sommarlov med Kulturkollo #Sommarregn!

helena-top

Förra sommaren läste jag Sommaren utan regn mitt under värsta värmeböljan. Jag gillar sommardagar utan regn, men jag gillar faktiskt också de där sommarregnen. När solen kanske skiner, när det liksom strilar fint och man kan vara ute om man vill. Är det värre än så sitter jag inne och läser. Inne efter veckor av ute är alltid samma uppenbarelse. Det är alltid lika mysigt att klämma in sig i varmtröjan när man vet (hoppas…) att den åker av igen imorgon…

Efter läsningen av fantastiska Källan i våras blir jag också lite tacksam varje gång det regnar. I alla fall om det regnar lite lagom. Gärna på natten…

Och så kan man alltid ta sig tid att se lite ruskigheter
Bild: DSCF2307.JPG 

#sommarlovmedkulturkollo

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.