Kategorier
Kulturkoll

Sommarlov med Kulturkollo #ljud

carolina-top

Ett riktigt somrigt ljud?

Jo – tänk dig att du ligger vid en badstrand en sommardag. Du ligger på en filt, med kinden mot marken, och så blundar du. Vad hör du? En hel del, förstås. Men allra mest hör du pratande och skrattande barn, eller hur? Och det ljudet är för mig ljudet av en solig sommardag.

Därför älskar jag Turistens klagan av Cornelis Vreeswijk så väldigt mycket. Varje gång.

 

#sommarlovmedkulturkollo

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

Stängt för kommentering.