Snart är vi sju igen …

Tyvärr bestämde sig Lyran för att lämna Kulturkollo och sedan dess har vi saknat en sjunde medlem. Det tar en del tid och kraft att fylla bloggen med innehåll och vi tror att bloggen blir bättre av att den innehåller fler röster och därmed fler perspektiv. I början av sommaren, då vi sågs på Tjörn, enades vi om att fråga en favoritbloggare om att bli en del av Kulturkollo. Svaret var ja och den här dagen är vigd åt vår nya sjua. Vi sprider oss till huvudstaden och får en medlem som ännu inte uppnått tantåldern, men däremot kulturtantsstatus.

Snart får ni veta vem det är och vi hoppas och tror att ni blir lika glada och nöjda som vi är.

 

Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av nio bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Visa alla inlägg av Kulturkollo →