Idag är det bara vi två

Linda
Egentligen tycker jag inte direkt om Ulf Lundell, men hans låt som innehåller raden ovan har snurrat i mitt huvud de senaste dagarna. Idag är det bara vi två, som ett soundtrack för veckan om vanliga och ovanliga par, men också till det som händer i världen och det faktum att vi nu behöver nära vänner och inte minst oväntade vänskaper. Just oväntade vänskaper är vad Carolina skrev om tidigare idag.

Själv skrev jag om tvillingar och även Anna berörde ämnet i sin text om boken Däruppe är det tyst, som vi också lottade ut. Helena undersökte fenomenet bromance i inlägget med titeln Isn’t it bromantic?

Fanny listade duetter och många av mina favoriter fanns bland dem. Mer musik blev det i Johannas inlägg om favoritlåten Vi två, 17 år.

Tisdagsutmaningen handlade om favoritpar inom olika delar av kulturen. Följande bloggare deltog i denna orgie i tvåsamhet:

I Elinas hylla

Feministbiblioteket

Tittelina

Bokföring enligt Monika

Fröken Christina

Boklysten

Stories from the city

Fiktiviteter

enligt O

 

Tack för den här veckan. Nästa vecka blir det som vanligt ett annat tema och en annan ciceron.

 

Linda

Storläsare som blandar friskt bland olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike. Reser också ofta till avlägsna platser med hjälp av böcker.

Visa alla inlägg av Linda →

4 tankar på “Idag är det bara vi två

    1. Lägger till! Måste ha missat. Konstigt att det inte finns länk till inlägget, när jag faktiskt varit inne, läst och kommenterat.

        1. Jätteskumt, blev ingen ping-back från/till mitt eget inlägg heller. Problem med länkningar även till bloggportalen från mig.

Kommentarer är stängda.