Välkommen till Tjocka släkten!

anna-topVi befinner oss i slutet av maj och det vankas mors dag,  konfirmationer och skolavslutningar. För många är det här med släktingar och släktsammankomster helt underbart och för andra så är det en plåga. Alla har vi på något sätt ett förhållande till vår familj och vår släkt, familjeband kan vara starka, totalt upplösta eller helt enkelt ointressanta. I veckan som kommer blir det allt från svepande släktromaner till en smått hysterisk mammalista på mors dag. Just idag sätter Kulturkollo läsers bokcirkel igång också, där pratar vi om en fin roman från Norge. Häng med på Simma med de drunknade av Lars Mytting!

Och ja, bilden på elefanthjorden skulle föreställa en så kallat lustig illustration till temat ”Tjocka släkten”, roligare än så blir det inte när jag skriver inlägg … Välkomna att hänga med oss, veckan blir ett enda stort släktkalas!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →