Vi måste prata om …

anna-top

Oj så mycket som det finns att prata om i världen men som kanske inte pratas om ändå. Som kanske inte ens pratas om i kulturen? Med vårt tema Vi måste prata om … tänker vi att det är dags att lyfta fram vikten av pratet; småpratet, allvarssamtalen och förstås samtalen utifrån en bok, en film, en låt eller ett konstverk. Vikten av att få säga sin mening hör till våra grundläggande värderingar men är alla åsikter tillåtna? Prat om både det en och det andra blir det under veckan.

Med risk för att bli något tjötig så påminner jag om att vi idag också börjar prata om Linda Olssons roman En syster i mitt hus Kulturkollo Läser. Häng gärna med på det och kanske ses vi också på söndag. Då är det dags för bokcirkel i verkliga livet – tillsammans med Linda Olsson och Dorotea Bromberg ska vi utbyta tankar om En syster i mitt hus.

Välkomna med på en snackesalig vecka!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.