Välkommen till Kulturkollo på Bokmässan

linje-kulturkollo

Även i år bjuder Kulturkollo – i samarbete med Bokmässan – in alla till olika event samt bokbloggare till öppet rum i det s.k. bokbloggarrummet R3. Inbjudan till ett boksamtal med Kim Thúy hittar du här. Resterande event kommer du att hitta här på bloggen under veckan.

Klicka er vidare på länken nedan så finner ni även en karta över mässan, så att ni hittar till oss. Vi hoppas att vi ses!

bokbloggarrummet 2016

Inbjudan_bokbloggarrummet_2016

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

3 tankar på “Välkommen till Kulturkollo på Bokmässan

Kommentarer är stängda.