Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Jag fattar inte grejen!

Lotta

Veckans tema heter “Jag fattar inte grejen” och veckans utmaning handlar självklart precis om det.

Vad eller vem är det du inte fattar? Vem får dig att sitta som ett frågetecken när alla andra hyllar?

Berätta för oss på era bloggar, sociala medier, eller här i kommentarerna, och tagga med #kulturkollo så hittar vi varandras inlägg. Lägg gärna en länk i kommentarerna så att vi och alla andra enkelt kan hitta er.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

16 svar på ”Veckoutmaning: Jag fattar inte grejen!”

Tusen kvinnor och en sorg är faktiskt riktigt bra, men sedan försökte jag läsa Min son fäktas mot världen och gav upp.

Skönt att vi är fler som inte fattar grejen med Egenmäktigt förfarande, men Alice Munro tycker jag om, trots att noveller sällan är min grej.

Försökte kommentera hos dig, men lyckades inte. Det får bli här istället: ÄLSKADE Skam, men egentligen finns det en del som rent objektivt inte är bra, som Nooras rätt osunda förhållande med William. Liftaren har jag inte läst, bara plågats när maken läst högt och gapskrattat åt en massa obegripligheter. Alkemisten är en av mina skämsböcker. Läste den när jag hade en megatrettioårskris och den landade helt rätt. Däremot har jag försökt läsa annat av författare som varit pinsamt dåligt. Tror att tillfället är viktigt!

Kunde inte heller kommentera på din blogg:

Hundraåringen förstod inte jag heller. Läste inte ut den. Tyckte inte alls den var rolig eller underhållande.
Håller även med vad gäller Egenmäktigt …

Ja, Alkemisten! Den brukar jag ta som exempel på grovt överskattade böcker. Är inte heller någon fan av Egenmäktigt förfarande eller “Hundraåringen”, men älskar Skam och Liftarens Guide till galaxen.

Stängt för kommentering.