Kategorier
Evenemangskoll

Feelgood, mingel och en massa trevligt boksnack

linje-kulturkollo

Åh, vad trevligt vi hade! Snacka om hög ljudnivå när ett stort antal feelgoodnördar och författare träffades på en och samma plats och stämningen var verkligen på topp. Vi på kulturkollo vill verkligen tacka alla som kom och framför allt våra internationella gäster Lisa Jewell och Mhairi McFarlane! Förutom våra brittiska stjärnor kom även Anne Liljeroth, Christoffer Holst, Peter Barlach och Kristin Emilsson och berättade lite om sina böcker och pratade med sugna läsare.

McFarlane hade kommit med flyget samma dag och påstod att hon var trött men det var verkligen inte något som märktes. Denna bloggare var i alla fall otroligt starstruck när hon glatt pratade på om Nottingham, selfies och “instagramvärdiga”-foton. Dessutom avslöjade hon att hon är besatt av svensk-danska TV-serien “Bron” och både hon och Lisa Jewell pratade om hur stort Scandinavian Noir är i Storbritannien.

Lisa Jewell var sval och avslappnad och gjorde att i alla fall jag inte kände att jag behövde sjunka genom golvet pga alla grodor jag kläckte ur mig. Ett verkligt proffs som imponerade oerhört. Alla signerade, minglade, pratade och var på det hela taget bara så där härliga som man bara kan vara när man är i samma rum som en massa likasinnade. Vi på kulturkollo hoppas att alla som närvarade tyckte att det var lika trevligt som vi och vi vill verkligen tacka alla för att ni kom och förgyllde vår eftermiddag/kväll! Stort tack också till alla förlag som skänkte böcker till vår tunga goodiebag! Vi ser fram emot många mysiga lästimmar efter mässan!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.