Kategorier
Evenemangskoll

En annan sorts mässa

helena-top

Den här bokmässan blev minst sagt rätt annorlunda, på grund av anledningar som det brukar heta. Jag är utmattad, överjordiskt trött, känslig för intryck och alltså än mer asocial och introvert än vanligt (är det möjligt undrar ni – jomen faktiskt svarar jag själv förvånat). Jag har siktats längst in i ett hörn i bokbloggarrummet R3 ibland då och då. Jag har pratat lite, suttit tyst lite och gosat en del med riktigt små, blivande #boblmafare. Mycket trevligt, förvånansvärt tröttande… Detta har jag också hunnit med:

[unordered_list style=”tick”]

  • Räkmacka, dyr, stor, värt det för sällskapets skull.
  • Åkt vidrigt läskiga glashissen ner från Heaven 23, filmbevis finns för den som (högst rimligt) tvivlar.
  • Införskaffat en bokhög, två köpta (Maria Turtchaninoffs, Maresi har jag läst, Naondel längtar jag till), resten plockade i R3.
  • Fångat tre miljoner (typ) pokemons i Trädgårdsföreningen, och faktiskt också bara njutit av omgivningarna. Så våldsamt vackert!
  • Stirrat ut genom mitt hotellrumsfönster.

[/unordered_list]

Allt som allt har resan varit bra, jag tror jag tankat mer energi än det kostat. Och trots att det kanske inte kan klassas som ett riktigt mässbesök då jag varken sett Björn Hellberg eller Jan Guillou så väljer jag att fokusera på er jag faktiskt har träffat (och som är liiite viktigare för mig än nämnda herrar), det var ett nöje!

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.