Kategorier
Kulturkoll

En liten samling bara

helena-top

Jag är en samlare. Min boksamling har jag visat upp några gånger, men jag samlar också annat. Doctor Who– säsonger till exempel, jag har alla nya utom den senaste eftersom den kom till Netflix innan jag kom mig för att se den (på grund av falnande kärlek tyvärr). Netflix har annars också tvingat mig (jo, faktiskt – det är viktigt att ha något /någon att skylla på) samla Supernatural, att ta bort en serie just precis när jag tittar på den är faktiskt inte ok.

På bilden ovan syns min Joss Whedon-samling där det saknas ytterst lite. Buffy-filmen som han skrev manus till har jag aldrig kommit mig för att köpa (men jag ska nog någon dag, om inte annat för skämsfaktorn), men annars tror jag allt ska finnas där. Och lite till (Agents of S.H.I.E.L.D är ju till exempel inte hans projekt längre, om det någonsin var)…

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

2 svar på ”En liten samling bara”

Jag minns det som lite av ett äventyr, de allra flesta battlade jag till mig på tradera 😉

Stängt för kommentering.