Äntligen årets bästa diet!

anna-top

Ni vet det där med en sund själ i en sund kropp?

Det talesättet omfamnar jag totalt så här i årets mörkaste tid. När man knappt hinner se solen innan den gått ned igen så är den bästa medicinen helt klart clementiner (tänk C-vitamin), varm glögg (rödvin med nyttiga kryddor i som nunnor och munkar redan på medeltiden insåg var bra för hälsan) och så skumtomtar förstås (för att hålla humöret på topp). Gå nu inte på tricket och köp den där sorten som ska föreställa att smaka tomtegröt och kanel, original är det som gäller om det ska funka som ordination mot slasket och mörkret. Intages dagligen.

tomte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.