Fortfarande stress, panik och sammanbrott?

helena-top

Jaha då har veckans tema “Stress, panik och sammanbrott” nått vägens ände (här). I det riktiga livet så är det kanske nu det riktigt börjar då vi har fem vardagar kvar innan julafton. Om jag har kommit längre i förberedelserna? Nopp, njet, nej! Men det brukar ordna sig ändå, eller hur? Vi må inte ha hembakat bröd, egenbränd knäck eller hemmastånkad korv. Tro det eller ej – det blir julafton ändå. Får vi bara klart granen, skinkan och panikköpt några julklappar så är vi nöjda. Pepparkakor, julgodis och förvälld grönkål går att köpa. Kan jag köpa mig fri från stress, panik och sammabrott, så gör jag gärna det.

Imorgon går vi in i den absoluta julveckan och när ni behöver några minuter ifrån julstöket är ni välkomna in här på kollot.

One comment

Comments are closed.