Kategorier
Kulturkoll

Vinter med Kulturkollo Skoj med #snö

Ibland är det värt det, att gå upp före maken på morgonen och gå iväg… Skapa din egen historia med snön på bilarna. Kanske grannens Fiat är lite förtjust i deras cykel? Starta snöbollskrig mellan er och grannen rätt övers Toyota?

Hallooooo?

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

2 svar på ”Vinter med Kulturkollo Skoj med #snö”

När vi valde ord så kunde man väl inte i sin vildaste fantasi gissa att nästan hela Sverige skulle vara snölöst så här i slutet av januari. Tråkigt och grått blir det med barmark och jag längtar faktiskt efter det vita, glimrande täcket!

Stängt för kommentering.