Veckoutmaning: Dålig stämning i kulturens värld

Linda
För några år sedan turnerade Özz Nûjen med föreställningen Dålig stämning. I en radiointervju berättade han hur det spelades irriterande dålig musik på hög volym innan showen började, så att publiken skulle bli riktigt irriterad. Ett bra sätt att skapa dålig stämning.

I veckans utmaning vill jag att du berättar om en bok, tv-serie, film, låt eller annan kultur där dålig stämning råder. Självklart kan du också berätta om anekdoter ur verkliga livet.

Svara i din blogg, på instagram, Facebook eller i en kommentar. Länka gärna hit så att vi kan få ta del av dina svar.

10 comments
    1. Vet inte varför jag inte lyckas kommentera hos dig, men får skriva här istället. Jag har hört talas om boken, men aldrig vetat närmare vad den handlsr om. Den låter riktigt obehaglig och spännande.

  1. Jag läser era inlägg och mår lite dåligt av det obehagliga i det ni beskriver. Dålig stämning får mig att vilja gömma mig, eller i alla fall hålla för ögonen och hoppas att det pinsamma och hemska försvinner.

Comments are closed.