Dagens namn: David

helena-top

Dagens namn är David och Salomon och därför tänker jag skriva en liten text om Goliat… David och Goliat ni vet, David som besegrade Goliat mot alla odds, den Goliat… Man får göra så, det har sommarbloggudarna bestämt 😉

Det jag vill säga om Goliat är att det är en fantastiskt fin sång av Laleh. Jag lyssnar aldrig på den med artisten själv, men varje år på skolavslutningen sitter jag och fulgråter till när barnens låg- och mellanstadieskola sjunger den. Tills i år alltså då Goliat plötsligt plockats bort från repertoaren. Böl! Jag har fortfarande inte hämtat mig från besvikelsen.

Sången och texten hittar du här. Tänk dig en kör av barn som ska ta över världen… Det är det mäktigaste som finns!

3 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.