Kulturkollo läser Mordet på Orientexpressen

Knappt har diskussionen kring Tremblays Hägern lagt sig innan det är dags att helt styra om kursen och börja på nästa bok i Kulturkollo läser. Vad kan passa bättre när novembermörkret lägger sig än lite lättsam spänning? Den 24 november har nyfilmatiseringen av Agatha Christies bok ”Mordet på Orientexpressen” premiär på bio med Kenneth Brannagh i huvudrollen som Hercule Poirot. En ypperlig ursäkt för att läsa en av världens kanske mest kända deckare! Har man läst den tidigare kan det ju vara dags för en omläsning! Boken finns både i pocket och på de flesta bibliotek.

Diskussionerna drar igång i facebookgruppen i samband med filmpremiären på fredagen vecka 47 och har man inte varit med tidigare så är det bara att ansöka om medlemskap så går det finfint att börja nu! Vässa de små grå cellerna och häng med!

Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Visa alla inlägg av Viktoria →