Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Vi blandar till en stor påse med godis

carolina-top

Eftersom den här veckan ska handla om gott och blandat vill jag att vi tillsammans blandar till en rejäl påse med godsaker. Kulturella och ätbara…

Därför två snabba frågor:

  1. Vad läser du just nu?
  2. Vilket är ditt favoritgodis?

På söndag återkommer jag med två listor. Den ena kommer att lista allas vår blandade, pågående läsning just nu. Den andra kommer alltså att vara en lång lista över olika favoritgodisar. Med bilder! (förhoppningsvis…)

Svara i kommentarsfälten nedan, eller i egen blogg (med länk nedan så vi hittar till ditt svar).

 

Bild: Godis av Erik Mörner (CC BY-NC-SA 2.0)

Av Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

15 svar på ”Veckoutmaning: Vi blandar till en stor påse med godis”

Det var en del läsning! Och så påminner du mig om ett godis jag ju tycker väldigt mycket om.

Den ska jag också läsa snart! Och ja, det är en toppenkombo! Särskilt såna där fina från John Bulows lakrids, med saltlakrits i mitten, choklad runt om och så dragering i någon smak. Mmmmmm….

Jag läser “Det blå mellan himmel och hav” just nu. På fråga 2 har jag egentligen inget svar. Äter inget godis, förutom choklad, men det räknar jag inte som godis. Choklad är choklad, nyttigt för kropp och själ. 🙂

Fast jag lärde mig precis (av Sofie ovan…) det det ju inte är godis…? 😉

Stängt för kommentering.