Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Tre lättsmälta tack

helena-top
Vi ägnar oss åt lättsmälta saker här i veckan. Målet är att rusta oss alla inför en riktigt avslappnad sommar, eller i alla fall en vecka av en sommar där allt inte måste vara så mörkt eller svårt eller djupt. För att uppnå detta behöver vi förstås hjälp och det är ju det vi har veckoutmaningen till.

Den här veckan vill jag be er om tips på tre lättsmälta saker. Det ska vara en att läsa, en att se och en att lyssna till. Det kan vara böcker, tv-serier och musik eller tidningar, tavlor och ljudböcker. Eller något helt annat. Tre vill jag ha i alla fall och gärna med motivering förstås.

Svara i kommentarsfälten nedan, eller på egen blogg (men länka då nedan så att vi andra hittar och kan läsa dina svar).

Bild från Pixabay

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

13 svar på ”Veckoutmaning: Tre lättsmälta tack”

Spännande, lättsmält med djup är mitt bästa. Tack för tips!

Alldeles lagom detaljerat tycker jag, tack för dina tips!

Tack för påminnelsen om en av mina favoritserier, och för att du bekräftar att den där boken jag väntar på är värd väntet.

Stängt för kommentering.