Veckans utmaning: Bjud på ett selfieboktips

Linda
Den här veckan tipsar en rad författare om sina favoritböcker här på Kulturkollo. Det vill vi gärna att ni läsare gör också. Bjud på en text, lång eller kort, om en bok (eller flera) som betytt mycket för dig och som du tycker att andra ska läsa. Illustrera gärna med en bild på dig och boken, en bokselfie, och dela på din blogg eller i sociala medier.

Låt oss fylla världen (eller i alla fall bloggvärlden och sociala medier) med selfies och boktips!

Lämna en kommentar med en länk, eller tagga oss på instagram, facebook eller vad du nu föredrar.

 

PS. Det finns en rad äldre inlägg i serien Författare boktipsar också. Väl värda en ny läsning. DS.

 

Photo by JOSHUA COLEMAN on Unsplash

Linda

Storläsare som blandar friskt bland olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike. Reser också ofta till avlägsna platser med hjälp av böcker.

Visa alla inlägg av Linda →

En tanke på “Veckans utmaning: Bjud på ett selfieboktips

Kommentarer är stängda.