Veckoutmaning: Favoritkonspirationen

Lotta

Är jorden platt? Har människan varit på månen? Vad hände egentligen 9/11? Svaren varierar beroende på vem du frågar.

I veckans utmaning vill jag att du berättar om din bästa/värsta konspirationsteori. Har du någon favorit som du ofta återvänder till? Som är så bra att den bara måste vara sann? Eller det mest galna du någonsin hört? Eller du har kanske en helt egen teori som du vill delge oss andra?

Svara på din egen blogg, i kommentarerna här nedan, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att lämna en kommentar här nedan så vi hittar ditt svar. Medan du funderar kan du roa dig med att fundera över om jorden är platt eller inte.

https://youtu.be/5Q-NSGFht9E

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →

5 tankar på “Veckoutmaning: Favoritkonspirationen

  1. Har aldrig förstått tjusningen med konspirationsteorier. Under uppväxten i bibelbältet hade vi nio bokstavstroende i min gymnasieklass. Alla förnekade evolutionsteorin och en del av dem var övertygade om att dinosauriefossil var utströdda för att pröva människan.

    1. Nej då blir det lite väl otäckt, när man tappat sitt kritiska tänkande. Men så länge man har det i behåll tycker jag det är kul att fantisera och spekulera. 🙂

Kommentarer är stängda.