Veckans utmaning: Det allra bästa (med våren)!

helena-top
Jag älskar våren och skulle kunna rada upp anledningarna i det oändliga. Jag kan nämna vitsippor, fågelsång, fjärilar, ljusa kvällar och tio tusen andra fina vårsaker. Men det här ska ju inte handla om mig utan vara en utmaning för alla.

Jag vill idag väldigt gärna fördjupa mig i sånt som känns och är bra och vill därför höra mer om dina topp tre just nu. Det kan vara saker, upplevelser eller känslor. Kanske böcker, promenadkvällar, filmer eller egentligen vad som helst. Sånt som gör dig glad eller lugn eller uppspelt eller vad du vill vara och känna. Det behöver inte alls vara vårrelaterat (jag har full respekt för att alla inte nödvändigtvis hyser samma varma känslor för våren som jag), tre fina ovåriga favoriter räcker gott.

Glöm inte att lämna en kommentar här när du skrivit ditt inlägg (det går förstås bra att skriva sina tre bra saker direkt i en kommentar också), eller tagga oss i sociala medier om ditt svar finns där.

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

8 tankar på “Veckans utmaning: Det allra bästa (med våren)!

    1. Tack för att du ville gräva fram två bra saker ur våren trots att den inte är din favorit!

    1. Men vårigt nog tycker jag, har man bara med uteläsningen så har man täckt in vårens bästa 🙂

Kommentarer är stängda.