Musikprimörer

Den här veckan har vi fokuserat mycket på debutanter i bokhyllan och grönsaksdisken men jag tänkte avsluta med att lägga fokus någonhelt annanstans. Så här i brytpunten mellan vår och sommar börjar de första sommarplågorna nämligen att titta fram, de där låtarna som vi kommer att få höra om och om igen i sommar. Det är väl relativt säkert att gissa att Avicii, Zara Larsson och Veronica Maggio kommer att snurra frekvent på radiostationerna. Vilka nykomlingar och One hit wonders som kommer att förstöra strandhänget är väl mer osäkert.  Om jag ska vara helt ärlig är jag nog inte insatt nog för att veta vilka som är debutanter och vilka som haft hittar tidigare. Jag tänker dock att nya releaser kan räknas som primörer de också så här kommer min lista med gissningar på blivande sommarhittar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.