There Will Be Blood

Lotta

Det är inte ofta (om någonsin?) en artist släpper ett Halloween-album, med originallåtar dedikerade till den höstiga spökliga högtiden. Men Kim Petras har gjort det. Och gjort det fantastiskt bra!

Turn Off The Light heter albumet och bästa låten There Will Be Blood kan ni lyssna på här nedan. Vissa låtar är som den, dansig elektropop, andra är som tagna direkt ur en skräckfilm med diverse spöklika ljud. Inget du vill ha i lurarna under löpturen i skogen direkt.

Det här med julalbum och jullåtar börjar för övrigt bli lite uttjatat. Alla artister “måste” göra det, så det är kul med ett nytt grepp. Kanske kan vi se fram emot Beyonces påskalbum eller ett midsommaralbum från Danny Saucedo framöver?

Dansa loss nu på Halloweenfesten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.