Kategorier
Evenemangskoll Romankoll

Kulturkollo läser Rolf

linje-kulturkollo 

 

När så många befinner sig hemma mer än vanligt är det extra kul att träffas på andra sätt och prata om böcker. Vi kör därför ännu en omgång av Kulturkollo läser innan vi tar sommaruppehåll och den här gången läser vi Rolf av Malin Lindroth.

Malin Lindroth berättar om Rolf, en 60-årig mycket ensam man som arbetar som vikarie på Komvux. När vi träffar honom första gången har han just dödat en yngre kvinna och polisen är på väg. Romanen beskrivs som ”en stenhård thriller i kort format” men också en intressant beskrivning av en på ytan väldigt vanlig man.

Hoppas att ni är många som vill vara med oss och diskutera boken tillsammans med oss. Vi ger er en månad att läsa och startar samtalet måndag 8 juni. Gå med i vår FB-grupp Kulturkollo läser och håll ögonen öppna!

Foto: Cato Lein

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.