Kategorier
Evenemangskoll

Tack för det här dygnet!

Linda

Jag vill tacka alla som fyllt det senaste dygnet med inlägg som verkligen gett mig hopp. Även om jag liksom Fanny famlat efter ljuset ibland den här hösten, så har jag också upplevt att det finns och att det kan spridas. Hela dagen har jag nynnat på “detta ljuset det ska vandra, från den ena till den andra” som jag sjöng i någon kyrkans barntimme i tidernas begynnelse och så har det känts under den här bloggstafetten. Vi har låtit ljuset vandra och jag är mycket glad över det. För visst finns det ljus i mörkret och mycket bra att lyfta fram, även för en politiskt deprimerad som jag.

Nu har nynnandet glidit över i den mer pekorala (finns ens det ordet) “låt mig få tända ett ljus” och det betyder att det är dags för mig att gå till sängs. Jag lämnar med varm hand över ljusbärandet till Lucia och skänker en extra tanke åt de som inte har så mycket ljus i sitt liv, som fortfarande söker efter en trygg plats i tillvaron.

Tre sammanfattningar av dygnets inlägg har det blivit. Du hittar dem här, här och här.

 

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

5 svar på ”Tack för det här dygnet!”

Det går inte alltid att lita på det tekniska. Jag lägger till dig på rätt plats i sammanfattningen!

Stängt för kommentering.