Just nu – juli 2024

Semestermånad för många av oss och kanske har man extra gott om tid för kulturkonsumtion? Vi är förstås nyfikna på hur ni har det just nu. Häng gärna på och svara på frågorna på blogg, på instagram eller bara som ett samtal över en kopp kaffe runt köksbordet. Tagga oss eller kommentera inlägget om ni svarat på sociala medier så att vi kan komma och läsa!

Just nu läser jag …

Just nu lyssnar jag på …

Just nu tittar jag på …

Just nu njuter jag av …

Just nu längtar jag efter …

Carinas just nu:

Just nu läser jag … Vi kommer ändå bara bli becknare av Rihab Garci med förhoppning om att den ska vara lika bra som Nora Khalils Yani och Abow som jag gillade skarpt.

Just nu lyssnar jag på … R.E.M.s album Around the sun. En gammal goding från 2004 som jag fortfarande tycker väldigt mycket om.

Just nu tittar jag Torka aldrig tårar utan handskar som är tillbaka på SVT Play. Jag både såg och läste den när den kom, men den håller en runda till.

Just nu njuter jag av … platta persikor, det oändliga dagsljuset och lyckan över att inte behöva släpa på ytterkläder.

Just nu längtar jag efter … semester, sovmorgnar och ledighet (som den unika snöflinga jag är).

Annettes just nu:

Just nu läser jag … Sherlock Holmes De fyras tecken inför en kurs i kriminallitteratur jag (förhoppningsvis) ska läsa till hösten, parallellt med End of story av A. J. Finn.

Just nu lyssnar jag på … Jag är inne i en väldigt tråkig musikperiod just nu, tyvärr. Jag har liksom ingen ro i kroppen och jag hoppar bara runt på Spotify utan att fastna i något alls. Min plan är att slå mig ner och sätta på en vinyl och lyssna på en hel platta. Det var längesedan.

Just nu njuter jag av … De eftermiddagar och kvällar som är så fina att man kan ta en båttur efter jobbet.

Just nu tittar jag på … Vi har fastnat i se om Homeland från början. Vi har precis börjat på säsong sju (av åtta) och det hela börjar likna ett beroende. Enda sättet att ta sig ur det är att hetstitta färdigt.

Just nu längtar jag efter … Semester och ett städat hus som doftar av grönsåpa.

Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av nio bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Visa alla inlägg av Kulturkollo →

10 tankar på “Just nu – juli 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.