Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Utlottning av En herrgårdssägen

lyran-top

Nu har du chans att vinna En herrgårdssägen av Selma Lagerlöf som jag skrev om i min tio-lista över Värmlandsförfattare.

Gör så här: skriv samman ett eget boktips från din hemtrakt och länka oss i ditt inlägg (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott) och lämna kommentar inklusive länk(ar) hos oss. Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att lämna en mejladress i kommentarsfältet.

Du har fram till fredagen 22/8 kl 16.00 på dig att delta.

en herrgårdssägen

Tack till Bonnier Pocket för utlottningsbok!

 

Av Lyran

Personifierar begreppet slalomläsare, har ofta fyra-fem böcker på gång samtidigt. Läser i badkaret och lyssnar på ljudböcker i bilen. Gillar att läsa klassiker och romaner som utmanar min förmåga till inlevelse och förståelse.

6 svar på ”Utlottning av En herrgårdssägen”

Stängt för kommentering.