Vinn världens bästa bok – Främlingen

Nu har du chansen att vinna ett ex av min favoritbok – Främlingen av Diana Gabaldon.

Om du gillar episka läsäventyr, historiska romaner och tidsresor är Främlingen en bok för dig. Men var beredd på att den kan förstöra en stor del av ditt sociala liv en tid framöver. Inte nog med att boken är 735 sidor tjock. Den är första delen av hittills åtta lika tjocka – eller faktiskt tjockare – böcker. Och du kommer att vilja kasta dig över dem alla. När jag hade läst ut Främlingen första gången så suckade jag djupt av hänförelse och började direkt om från början igen, och det har aldrig hänt vare sig förr eller senare.

Outlanderserien är en släktsaga med fantasyinslag som tryckts i mer än 17 miljoner exemplar och som sålt i över 200 000 exemplar bara i Sverige. De sju första delarna kommer ut i nyutgåva nu i höst och i december kommer den åttonde och senaste delen Skugga av svek. TV-serien har precis fått premiär och kan ses på svensk tv i höst. Klart att du måste läsa boken först!

[box style=”rounded” border=”full”]

Vill du vinna Främlingen?

Gör så här: Blogga om din bästa bok och länka din blogg i kommentarsfältet (3 lotter) eller sprid ordet om Kulturkollo i sociala medier (FB: 1 lott, Twitter: 1 lott). Om du gör alla delarna så kan du totalt få 5 lotter. Glöm inte att länka samt lämna en mejladress i kommentarsfältet nedan. Du har fram till söndag 24/8 kl 16.00 på dig att delta.

Tack till Bookmark förlag som skänkte boken.[/box]

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →

3 tankar på “Vinn världens bästa bok – Främlingen

Kommentarer är stängda.