Hejdå så länge

linje-johanna
När jag fick frågan om att bli en medlem av det fina gänget som utgör Kulturkollo blev jag så himla glad och hedrad. Det har varit så skoj att få blogga här och lära känna er läsare. Tyvärr är tiden en bristvara i mitt liv och det blev för mycket att jonglera två bloggar och mitt kulturkofteri. Därför tar min resa som permanent medlem hos Kulturkollo slut här. Men jag kommer att finnas kvar både på min blogg Sincerely Johanna och än mer på Twitter. Och vem vet det kanske blir ett gästinlägg här med vad det lider. Ta hand om er och jag hoppas att ni får en lugn och fin tid fram till jul. Tack för allt!

Johanna

Fullfjädrad kulturtant som nästan oftare är iväg på kulturevenemang än hemma. Hjärtat klappar extra varmt för ungdomsböcker och YA (young adult) som det aldrig går att bli för gammal för att läsa.

Visa alla inlägg av Johanna →

3 tankar på “Hejdå så länge

  1. Det var tråkiga nyheter för kollot, men bra att du känner efter vad som är rätt för dig! Bloggandet och ”boknörderiet” ska vara roligt och inte kännas pressande. Kram!

Kommentarer är stängda.