Kulturkollo läser Lydia Davis – häng på!

anna-top

Visst är det så att ni är mycket sugna på att få veta vad vi ska bokcirkla på FB nästa gång?

Vi kommer att ta oss lite läsledigt över långhelgerna och kör igång med samtalen den 1 februari igen. Då alla novellvänner (och blivande novellfantaster) så blir det prat om Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det lite bekvämare.  Mästarinnan i korta och kärnfulla formuleringar Lydia Davis novellsamling har kommit på svenska under hösten och passar på alla sätt så fint att samtala om. Vardagliga betraktelser och kloka reflektioner i korta texter som jag hoppas kommer att passa många. Vi läser var och en hela novellsamlingen och så drar vi igång pratet i början av februari, exakt hur vi lägger upp det presenteras när det börjar närma sig men börja redan nu att läsa, Davis noveller är karameller att suga på en i taget! Häng på, läs och prata med oss.

Passa nu på och önska er en novellsamling i julesäcken, reservera på biblioteket eller var med och vinn ett exemplar här hos oss. Alla som anmäler sitt intresse för att vara med i FB-cirkeln med en kommentar här och blir medlem (eller är medlem redan) i vår grupp Kulturkollo Läser har chans att få ett alldeles eget exemplar. Vi har en bok som vi tävlar ut. Senast den 19 december kl 18.00 måste man ha anmält sig så att vinnaren kan få sin bok innan julledigheten.

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

12 tankar på “Kulturkollo läser Lydia Davis – häng på!

  1. Härligt att många är intresserade – sprid gärna ordet så att vi blir ännu fler!

  2. Davis ”Samarbete med fluga” är en av de bästa böcker jag läst, så jag vill naturligtvis gärna vinna hennes nya bok. Är med i Facebookgruppen.

Kommentarer är stängda.