Kategorier
Kulturkoll

Veckans tema: Te och brasa (eller Vad händer under filten?)

Lotta

Det är inte för inte som hösten är min och många bokälskares favoritårstid. Äntligen får man kura ihop sig inomhus med gott samvete och en god bok, i favoritfåtöljen med ulliga filten, framför den sprakande brasan och med stora tekoppen i händerna. (Tvåhandsfattning ser extra mysigt ut men fungerar dåligt med hett te utan mjölk). Vi som älskar att titta på tv njuter också extra mycket under hösten. Det är mörkt ute, inga solreflexer på teven, och både gamla och nya favoritserier har efterlängtad höstpremiär.

Men vad läser man då? Och vilka tv-serier eller filmer ska man kolla på? Det, och en hel del annat, kommer vi att skriva om på Kulturkollo under veckan.

Välkomna att följa med oss under temaveckan, var med och diskutera och kommentera här på bloggen, i din egen blogg eller på Facebook och Twitter, tagga med #kulturkollo. Värm gärna upp med vårt tips på fem fina feelgood som är utmärkt te-och-brasa-läsning.

Foto: ”Fireplace” av Riccardo Cuppini (CC BY NC-ND 2.0)

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

6 svar på ”Veckans tema: Te och brasa (eller Vad händer under filten?)”

Tack! Vad kul att du gillar!
Vänta bara, vi har mängder och åter mängder med tema-idéer på lager… 🙂

Den fantastiska bilden inspirerar verkligen till Thé-bok-brasa-eller-en-massa-levande-ljus-övning. Nästan så man tycker att det är ganska OK med det gråmulna vädret utanför fönstret.

Eller hur! Gråväder=läsväder. Synd bara att man (jag) måste jobba på dagarna… 😉

Stängt för kommentering.