Lyran tar en paus

lyran-top

 

kaninläser

Det gångna året med Kulturkollo har i sanning varit fantastiskt! Trots allt roligt vi gjort, allt vi bloggat om, alla författare som glatt svarat på våra nyfikna frågor och alla spännande litteraturevenemang vi bevistat, är det ändå vänskapen med de andra kollobloggarna som varit det allra bästa. Och ändå måste jag nu ta en paus. Jag får inte tidsmässigt ihop det att försöka skriva på två bloggar och samtidigt sköta allt som ska skötas irl. Därför tar jag nu en paus från Kulturkollo, ägnar mig åt lustläsning och bloggar lite sporadiskt, som jag alltid gjort, på Lyrans Noblesser. Fast ni kommer så klart att stöta på mig i olika aktiviteter här på kollo också, närmast kommer jag att ägna mig åt att läsa ut Oryx och Crake så att jag kan delta i boksnacket på Facebook. Vi ses där!

Lyran

Personifierar begreppet slalomläsare, har ofta fyra-fem böcker på gång samtidigt. Läser i badkaret och lyssnar på ljudböcker i bilen. Gillar att läsa klassiker och romaner som utmanar min förmåga till inlevelse och förståelse.

Visa alla inlägg av Lyran →

2 tankar på “Lyran tar en paus

  1. Ibland blir det för mycket och nåt måste tas bort. Lustläsning är den bästa läsningen så jag hoppas du får många fina lästimmar framöver!

Kommentarer är stängda.