Kategorier
Kulturkoll

Farväl till våra djurvänner

Lotta
Vilken rolig vecka det har varit, full av nostalgi och gamla favoriter, både för stora och små. Att djur engagerar märks inte minst på alla som deltagit i tisdagsutmaningen och berättade om sina favoritdjur.

I veckan har jag berättat om mina hästfavoriter och passade på att efterlysa hästböcker för vuxna. Linda tog hjälp av två O och skrev om djur de gillar. Carolina utforskade de fyrfota vännernas verbala förmågor och Anna skrev om Nalle Puh och fabler. Lyran listade djurböcker och jag listade kattböcker. Helena berättade om påhittade djur och puffade för diskussionen om Oryx & Crake som precis dragit igång på Facebook.

Tisdagsutmaningen handlade kort och gott om favoritdjur och det var jättekul att så många ville vara med och berätta om sina favoriter. En riktig nostalgitripp har det varit att surfa runt på alla bloggar och läsa om både gamla och nya bekanta.

Tack till alla ni som deltog:

Mina skrivna ord

Sagan om sagorna

Syrlig.se

David/OArYA

I Elinas hylla

Mias bokhörna

Ladys library

Vargnatts bokhylla

I böckernas värld

Hanna (den läsande kaninen)

Boklysten

A Room of my Own

Bokföring enligt Monika

Bokdamen

Midnatts ord

What You Readin?

Och så några kulturkollare:

Anna

Linda

Och också ett instagraminlägg från @elin_eva

Och med det sätter vi punkt för veckans tema I vår herres hage, hoppas att ni haft en kul vecka!

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.