Kategorier
Kulturkoll

Nu får det räcka med bröllop

Lotta
Nu har vi firat bröllop en hel vecka på Kulturkollo. Själv är jag i ett bröllopslyckorus efter den magiska utomhusvigsel med efterföljande fest som jag bevistade igår, ja faktiskt även i morse. Dansen pågick ända fram till morgontimmarna. Efter några timmars sömn har jag sett allt viktigt från prinsbröllopet och gråtit ögonen röda. Men hur fint det än var så orkar jag inte med mer bröllop just nu. Sån tur då att det är söndag och jag kan avrunda veckans tema.

I veckan har jag skrivit om favoritfrierier, Anna skrev om arrangerade äktenskap, Helena om liljekonvaljebröllop och Carolina fick mig att vilja gifta mig till tonerna av gotländsk brudmarsch på fiol. Linda listade bröllopsfilmer och jag och Linda kom ut som bröllopsrojalister.

I tisdagsutmaningen bad jag er berätta om ert fiktiva favoritbröllop och om vilka två karaktärer ni tycker borde gifta sig. Mitt svar på den frågan är Sherlock Holmes och dr Watson. Favoritbröllop har jag svårare att välja något. Några som kunde välja är:

Lady’s library

Bokhyllan i pepparkakshuset

Nakit

Den läsande kaninen

Feministbiblioteket

MsHisingen

ELS

Linda

Tack för den här veckan, i morgon händer något läskigt!

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.