Kategorier
Romankoll

Sommarlov med Kulturkollo #Spänning!

helena-top

Det har inte blivit särskilt mycket spänning för mig på sistone, av helt fri vilja. Jag har varit i starkt behov av lugn och mys och ro. Men som brukligt om sommaren (jag skrev om det senast i våra sommartips) har jag nu ändå blivit sugen på den lite mer obehagliga delen av läslivet…

Därför har jag laddat upp med en liten hög deckare för sommarsemestern – lite Denise Mina, lite Ruth Rendell och så Svarthuset som precis alla tycker är så bra. Det känns som att det kommer bli en bra deckarsommar också i år.

 

#sommarlovmedkulturkollo

 

 

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

Stängt för kommentering.