Sommarlov med Kulturkollo #Vandring!

helena-top

Jag älskar att promenera. Allra helst i skogen, men stadsgator går också bra. Vandring är en sinnesstämning för mig. Bilden ovan är tagen på en av mina långa skogspromenader hemmavid.

Just nu njuter jag dessutom en bok om vandringen och dess kreativa kraft. Wanderlust av Rebecca Solnits avhandlar Virginia Woolfs promenader och Elizabeth Bennets vandringar genom Jane Austens landskap. Jag kan varmt rekommendera den.

 

#sommarlovmedkulturkollo

7 comments
  1. Jag får nog erkänna att varken promenad eller vandring har någon plats i mitt hjärta, men ge mig en cykel och en cykelbar väg och jag kan också gilla att ta mig fram i naturen. Fast, natur gör sig bäst i väldigt lagoma doser. 🙂

    1. Och jag tycker det är så jooobigt att cykla 😉 Jag gillar att gå länge och mycket, gärna i regn också. För mig finns inga lagom doser 🙂

    1. Varsågod, jag läser den väldigt långsamt så jag räknar med att den ska räcka hela sommaren, och det är den värd 🙂

Comments are closed.