Kategorier
Kulturkoll

Sommarlov med Kulturkollo #intryck

anna-top

För mig är semester oftast en tid då jag försöker begränsa alla intryck. Jag jobbar i en intensiv miljö och när ledigheten väl kommer så behövs lugn och ro men … Om man skulle bli rastlös så är en konstrunda ett säkert kort. På Strandverket på Marstrand har Hasse Persson tillsammans med familjen Hjörne byggt upp en arena där de främst visar fotografi och skulptur. Den här sommaren hyllas Ingrid Bergman, som skulle fyllt 100 år just i år, med en fin fotoutställning. På våning två i den gamla bastionen så visas aktuell fotografi med Denise Grünsteins In Transit. Ovanför alltsamman tronar förstås Carlstens fästning och utanför fönstret ett fantastiskt båtliv mitt i den vackraste av natur. Visst blir ni nu sugna på några nya #intryck?

#sommarlovmedkulturkollo

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

2 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #intryck”

Jättesugen, både på ett besök på Strandverket och på läckerheterna på Bergs.

Stängt för kommentering.