Bokmässedags! Bokmässedags!

carolina-top

Nu ni! Nu går vi in i den slutliga nedräkningen! Det är skarpt läge! Attention – this is not a drill, I repeat: this is NOT a drillSeriös pepp-och planeringsfas…för nästa vecka är det ÄNTLIGEN dags för årets BOKMÄSSA!!

Hela denna och nästa vecka ägnar vi på Kulturkollo åt detta. Först med förberedelser, och med inlägg om olika författare vi vill se, eller om mässaktuella företeelser, eller om seminarier som inte får missas. Eller kanske om det där att trots att det är seminarier som inte får missas så kommer vi ändå att missa dem eftersom de inträffar samtidigt. (*plats för yl*) Kanske kommer det något inlägg om de där praktiska förberedelserna som måste göras (vilken färg på nagellacket och om det är OK med extremt sköna skor till finaste klänningen)(fast det där med nagellack kommer inte jag att skriva om)(möjligen Johanna som har svart bälte i nagellack)(Johanna – kanske du kan hjälpa mig med inträdesprovet till Nagellacksvärlden?)(sluta med parenteser nu, Carolina!) Och utmaningar blir det också – men kluriga som vi är kommer de ändå att handla om bokmässan.

Och sen, när det hela drar igång? Då är vi förstås mangrant på plats och kommer med liverapporteringar hela mässan! Och vi ska instagramma, och twittra, och leva rullan på facebook, och väsnas i diverse sociala media. Hej vad kul det ska bli!

Och så förväntar vi oss förstås att få träffa ER! Visst kommer ni till bokbloggarrummet R3? Vi är ju där och vill träffa er! Och så kommer ni förstås på våra mingel….?! Plus att ni går på triljoner seminarier och går runt på golvet och fingrar på böcker och träffar andra bokbloggare, och författare, och bokälskare i allmänhet, och hittar fina bokmärken, och minglar vid montrarna, och… fatta hur himlans kul det här kommer att bli!

BOKMÄSSAN 2015 – NU DRAR VI IGÅNG!!

Carolina

Läser allt. Läser jämt. Läser börja läsa-böcker blandat med tunga klassiker, frossar i fantasy, romance och historiska romaner. Läser nytt inom barn- och ungdomslitteraturen och gamla deckare. Blandar allt och kan inte leva utan. En dag utan någon läsning är en misslyckad dag.

Visa alla inlägg av Carolina →

En tanke på “Bokmässedags! Bokmässedags!

  1. Och jag förväntar mig att ni också besöker mig i Barnboksbildens vänners monter
    (A 04:28). För visst är väl även illustrationer viktiga, eller…? Särskilt i barnböcker. Det där med ”En bild säger mer än tusen ord” – fast bara om det är bild av kvalitet.

Kommentarer är stängda.