Kategorier
Evenemangskoll

Kulturkollo på Bokmässan 2015

helena-top

Vissa av oss peppar igång, andra är redan överpeppade och någon smått mässångestfylld [ja, jag tittar på mig själv]. Hur känsloläget än är just i detta nu, så ser vi alla väldigt mycket fram emot bokmässan 2015. Inte minst för att vi i år får äran att samarbeta med bokmässan och fått tillgång till bokbloggarrummet och fått i uppdrag att anordna ett par mingel.

Vi bestämde oss tämligen kvickt att låta bokbloggarrummet stå öppet för alla bokbloggare och få vara en oas där alla känner sig välkomna. Vad skulle vi ha för temamingel? frågade vi oss sedan. Vi diskuterade, vägde för- och nackdelar, stötte och blötte, dryftade, argumenterade, konfererade och vi ventilerade, ja ni hänger med. Vi valde till slut att ha ett mer brett och ett mer smalt mingeltema; bokälskarmingel och fantasymingel. Jag vill därför passa på och med detta inlägg påminna om vad som händer på Bokmässan 2015.Bokbloggarrummet_bild

Inbjudan_bokbloggarrummet

Bokälskarmingel

Inbjudan_bokälskarmingel

Fantasymingel_bild_ny

Inbjudan_fantasymingel

Under de kommande dagarna inför bokmässan kommer vi även att presentera våra gäster lite närmare.

 

 

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.