Tisdagsutmaning: Mitt bästa bokmässeminne

Linda
Äntligen närmar sig helgen då alla som är någonting i bokvärlden (typ) hamnar i Göteborg, min hemstad (okej, jag har flyttat ut på landet, men jag är ändå göteborgare, så det så.) Visserligen handlar det mycket om att vänner och bekanta från Stockholm landar i Göteborg, leker att Park är valfritt ställe kring Stureplan och sedan umgås med sina gamla vanliga vänner och bekanta, men det finns en charm även över det. Lite får vi lantisar vara med på ett hörn trots allt.

Vi inser självklart att alla inte ska till Bokmässan i Göteborg, men ni som inte ska åka just i år kanske har varit här förut och ni som inte varit här alls kanske har besökt någon annan mässa. Visst ska vi fokusera på Bokmässan med stort B, just den i min hemstad, men som go göteborgare vill jag inte exkludera någon.

Veckans tisdagsutmaning handlar om att berätta om ditt bästa bokmässeminne. Fram med alla härliga minnen nu, så att vi kan skapa en riktig bokmässepepp tillsammans.

Du kan svara i en kommentar eller i din blogg. Glöm inte att lämna en länk så att vi kan hitta ditt inlägg.

 

Bild från goteborg.com

13 comments Add yours
  1. Det var tyvärr länge, länge sedan jag var på bokmässan, men ibland dyker det upp goda minnen från de gånger jag var där, 1988 och 1989. Ett av åren skänkte ett bokförlag bort A Clockwork Orange (svensk översättning)! Det var stort för en tonåring att få en gratis bok! Ett annat år var idolerna Nancy & Carina där och jag fick deras autografer i deras nyinköpta bok. Lycka!

    1. Jag gick på mässan som tonåring och då jag studerade, men inte varje år. Sedan var det några år då barnen var små och faktiskt några år dessförinnan som jag inte gick dit.

  2. Har drömt om Bokmässan i många år och tog mig äntligen dit förra året. Flerårigt uppbyggda förväntningar och verkligenheten var bättre än jag nånsin kunnat föreställa mig. Allt var bara så härligt. Det är inte ofta det händer. Åker 40 mil nästa fredag och kommer njuta och trängas hela lördagen. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.