Kategorier
Evenemangskoll

Snart börjar det!

linje-kulturkollo

 

Om bara några timmar så sätter årets bokfest igång och några av redaktionens medlemmar minglar i detta nu på våning 29 på Gothia. Ett liv i sus och dus och en av alla bokmässeklänningar får äntligen användas. 🙂 Men tro nu inte att vi bara glammar runt, vi har jobbat in i det sista med att plocka ut godbitarna på mässan till er. Länkar in Kulturkollomedlemmarnas inlägg från egna bloggar så att ni lätt hittar:

Lotta skriver att mässplanering pågår, Fanny har valt ut sina godbitar för torsdagfredag och kaosdagen lördag. Helena funderar på vilka författare från Island hon inte vill missa, Linda har också några måsten under mässan och Johanna har planerat upp torsdag fredag och lördag.

Hoppas nu att vi ses på något av våra mingel eller så kikar ni in hos oss i R3 bara för att vila, umgås och ladda batterierna. Om ni inte kan kika förbi så följ oss på  blogg, twitter och Instagram. @kulturkollo , #kulturkollo – det är vi! Önskar alla en härligt, omtumlande och totalt utmattande mässa!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Ett svar på ”Snart börjar det!”

Stängt för kommentering.