Att hitta glädje i skrivandet – vinn ett eget ex!

linje-kulturkollo

68472fd0d9-Annat 08 Att hitta glädje i skrivandet

Har du lust att skriva skönlitterärt? Vill du läsa en personligt skriven bok om att hitta glädjen i skrivandet? Då kanske den framgångsrika egenutgivaren  Kim Kimselius handbok är något för dig. Hon beskriver i drygt 100 korta kapitel vägen från idé till utgiven bok och där finns genomgående en sprittande, smittande kärlek till skrivandet som kan inspirera de flesta till att sätta fart med den där berättelsen man ruvat på. 

Vi har ett exemplar att lotta ut bland kulturkollos läsare och för att delta så skriver man en kommentar i inlägget där man berättar om sina skrivdrömmar. Senast den 4 oktober kl 18.00 skriver man och visar intresse, sen presenteras vinnaren här på bloggen senare samma kväll. 

 Provläs! 

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →

12 tankar på “Att hitta glädje i skrivandet – vinn ett eget ex!

 1. På senare år har jag trängt undan mina författardrömmar. Familjeliv med små barn och jobb tar all tid men kanske är den här boken precis vad jag behöver? Tonårs-jag skrev en novell till någon tävling i FRIDA eller Starlet eller KP eller dylikt men den ligger nog kvar i någon kartong i garaget. (Det var före datorns tid) Så lite verktyg till hantverket att skriva riktigt bra väcker tonårsdrömmar i mig.

  1. Känner igen mig i din vardag. Nu är min dotter vuxen men livet kommer emellan. En del av min skrivlust kanaliserar jag förstås till bloggandet.

 2. Jag vill vara med i tävlingen!
  Jag skulle vilja ge ut en ungdomsbok som behandlar ångest och prestationskrav. Varför? För att jag själv skulle vilja ha läst den boken när jag gick i högstadiet och gymnasiet, och för att jag fortfarande inte har hittat en bok som jag tycker skriver om det jag skulle vilja läsa.

 3. Klart jag vill vinna den boken! Har bestämt mig för att försöka satsa på mitt skrivande och går därför en skrivarutbildning. Har tankar och idéer kring flera saker jag vill skriva om – sånt som kan vara svårt att bära själv men som känns lättare om vi vågar prata om det och kan läsa om det. Vill skriva för barn och unga- och för vuxna som av olika skäl behöver mera lättlästa texter.

 4. Jag vill också vara med i utlottningen. Min dröm är att se mina dikter, noveller och kommande romaner i en eller flera pappersböcker.
  Den största drömmen är att få sätta till mina egna bilder till det jag skriver också. Alla tjatar om att alla ska gå skrivarkurs för det är så bra, men jag känner inte för det. Då finns hjälpen i denna bok för att kunna utveckla sig mera. Det gäller att fånga intresset med sin berättelse och kanske inte fånga sig kvar bland pronomen och så vidare 🙂 /kram

  1. Du är med på utlottningen, jag har tittat i Kims bok och den är mycket handfast och väldigt fylld av skrivglädje och inspiration så den kan säkert passa dig.

 5. Jag vill gärna delta i utlottningen då jag svårt kört fast i min idée att skriva om kvinnorna i min släkt från 1700- talet fram till mig själv. Kommer inte vidare. Det är smärtsamt.

 6. Jag vill gärna vara med i utlottningen då jag verkligen skulle behöva hitta tillbaka till glädjen i skrivandet. I större delen av mitt liv har jag drömt om att bli författare och skriva en riktigt bra fantasybok. En sådan där bok som det uppstår en nördkultur kring. Pengar och rikedom i all ära, men ge mig helst av allt fantastiska människor som diskuterar och skapar kring mitt verk.

  1. Välkommen med – det låter som en bra skrivplan du har. Vill gärna läsa din bok!

Kommentarer är stängda.