Kategorier
Kulturkoll

En favorit bland landsbygdsskildringar – veckans tisdagsutmaning

helena-top
Vi skriver om landsbygden och hembygden den här veckan och om det ska naturligtvis också tisdagsutmaningen handla. Välj en av frågorna eller besvara bägge, kanske går de ihop och får samma svar?

Finns det en skildring av din egen hembygd som du gillar (eller inte)?

Vilken är din favorit bland landsbygdsskildringar? Vilken film, bok, tavla, tv-serie eller vad det nu kan vara har gett dig en ny, eller en fördjupad, känsla för landsbygden? Berätta gärna också hur och varför.

Delta i tisdagsutmaningen hur och var du vill – på din egen blogg, här i kommentarerna, på twitter, facebook eller instagram, men glöm inte att lämna en kommentar här när du svarat så att jag kan ta del av ditt tips.

Foto: PJM_0956.JPG av PenMac

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

9 svar på ”En favorit bland landsbygdsskildringar – veckans tisdagsutmaning”

Stängt för kommentering.