Kategorier
Novellkoll

Grattis till Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det bekvämare

linje-kulturkollo

Den förste februari kör vi igång nästa Kulturkollo läser! Alla är hjärtligt välkomna att vara med och prata om Lydia Davis noveller i Jag har det rätt bekvämt men skulle kunna ha det bekvämare. Många var ni som ville vinna ett eget exemplar av boken och en lycklig vinnare har vi. Grattis till Anneli Maria som får ett bokpaket på posten.  Mejla din adress till anna at kulturkollo.se så hoppas vi att boken kommer fram innan julhelgerna.

Alla ni som inte vann, hoppas att ni ändå vill läsa och prata noveller med oss. Väl Mött i februari!

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.