Kategorier
Kulturkoll

Vinter med Kulturkollo #motljuset

Linda
Tjoho! Vi överlevde januari. Nu väntar årets kortaste månad och vi går mot ljuset. Fåglarna kvittrar och trots regn och rusk (vilket man borde vara van vid på västkusten) börjar jag känna att jag långsamt tar mig upp ur den svacka som vintern ofta är för mig. För oss på Kulturkollo betyder det att vi återgår till våra vanliga temaveckor, med vissa justeringar. Jag tror dock att ni kommer att känna igen er, men vår förhoppning är att det ska bli ännu bättre än tidigare. Efter en stillsam januari är edra kulturkollare som galopphästar i startboxarna, eller kor vid kosläpp, eller nja kanske inte riktigt, men ni fattar bilden. Vi är redo för våren 2016.

För att vi ska kunna bjuda på bättre variation och fler vinklingar så behöver vi söka utvidga vårt eget ljus. Inte för att livet som kulturkollare på något sätt är mörkt, för det är det självklart inte, men vi behöver mer ny energi för att kunna ta er vidare mot ljusare tider på ett riktigt bra sätt. Därför väntar två överraskningar under dagen. Håll ögonen öppna.

Härmed är #vintermedkulturkollo över. Snart kommer vi skriva om något helt annat.

vintermedkulturkollo_logga

PS. Jag måste passa på att tipsa om Elin Boardys fina bok som heter just Mot ljuset. DS.

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

Ett svar på ”Vinter med Kulturkollo #motljuset”

Stängt för kommentering.