Dagens kulturkollotips: De dödas röster

Lotta

Sommarens audioupplevelse har jag redan haft. Jag sträcklyssnade på thrillerpodden De dödas röster skapad av Sara Bergmark Elfgren.

I den fiktiva dokumentären De dödas röster får lyssnarna följa journalisten Emma Nylander, spelad av Sanna Sundqvist. Emma börjar nysta i ett tjugo år gammalt ouppklarat mord som ägde rum i området där hon själv växte upp, i mitten av 1990-talet. När hon kontaktar sitt gamla kompisgäng från den tiden kommer oväntade detaljer upp till ytan. De dödas röster är en historia om vänskap, hemligheter, kärlek, svartsjuka, svek och mörk magi. Hur väl känner vi egentligen våra vänner?

Åtta delar som får dig att rysa!

 

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Dagens_liten

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →