Kategorier
Evenemangskoll

Bokälskarminglet

linje-kulturkollo

 

I går var det dags för vårt mingel för alla bokälskare och vi är toppenglada över att det kom så många gäster! Det var knökfullt minst sagt och särskilt kul var det att så många författare hade hittat till R3. Stort tack till alla förlag som var med och gjorde minglet till ett så lyckat kalas och stort tack till alla besökare som gjorde eftermiddagen till en varm och mysig, kärleksfull stund. Kram på er alla bokälskare!

Här i galleriet laddar vi upp bilder efterhand, vi finns också på Instagram så kika in @kulturkollo

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

2 svar på ”Bokälskarminglet”

Stängt för kommentering.