Kategorier
Kulturkoll

Veckoutmaning: Vad ser du fram emot i (v)år?

Vi riktar blickarna mot ljusare tiden den här veckan på Kulturkollo och nu vill vi gärna veta vad du tror kommer att hända för positiva saker i vår och i år? Det kan handla om det stora, klimatförändringar eller avtal, men också om det lilla. Ett efterlängtat boksläpp. Ett Kultursamarbete. Att trädgården äntligen ska förgyllas av tomater, gurkor och en sprillans ny rosenbuske. Kanske ljusterapi? Kort sagt, något som får dig att må bra.

Själv har jag beslutat mig för att plocka upp en gammal eftersatt hobby, nämligen målning. Jag har aldrig målat särskilt bra, men tycker det är härligt skönt att kladda runt med färg när hjärnan är överarbetad. Tiden och platsen finns inte just nu, men när ljuset kommer så kommer jag även kunna flytta ut i trädgården och förhoppningsvis ställa upp ett stafli. Då får jag även den bonusen att jag får i mig mer solljus och d-vitamin. Jag hoppas också på att buskarna ska börja blomma lite mer så jag får lite mer färg att inspireras av därute. För 2018 ska bli ett färgglatt år, eller hur? Rosa, grönt, gult och himmelsblått i alla nyanser.

Vad ser du fram emot? Vad ser du för ljuspunkter i livet i vår? Som vanligt går det bra att svara i egen blogg, eller någon annanstans, men lämna gärna en kommentar nedan så vi hittar till dig.

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

13 svar på ”Veckoutmaning: Vad ser du fram emot i (v)år?”

Stängt för kommentering.